15 місць з Біблії про спокій в час тривог
Суспільство
24.01.2022
Перегляд новин сьогодення багато кого залишає з тривогою, невизначеністю та страхом.

У цей непростий час людям потрібна підтримка і джерело спокою. Пропонуємо звернутися до Біблії, яка має в собі безліч місць, які допомагають здобути спокій і мир. Ми віримо, що Бог усе контролює і ніколи не залишить Своїх дітей. 

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайберщоб першими знати важливі та актуальні новини!

1. Прийдіть до Мене, усі струджені та обтяжені, і Я вас заспокою! (Від Матвія 11:28)

2. Так говорить Господь: На дорогах спиніться та гляньте, і спитайте про давні стежки, де то добра дорога, то нею ідіть, і знайдете мир для своєї душі! (Єремії 6:16)

3. Непохитно надіюсь на Господа, і Він прихилився до мене, і благання моє Він почув. (Псалми 40:1)

4. Думку, оперту на Тебе, збережеш Ти у повнім спокої, бо на Тебе надію вона покладає. (Ісаї 26:3)

5. І буде роботою істини мир, а працею правди спокійність й безпека навіки. (Ісаї 32:17)

6. а ті, хто надію складає на Господа, силу відновлять, крила підіймуть, немов ті орли, будуть бігати і не потомляться, будуть ходити і не помучаться! (Ісаї 40:31)

7. Бо Я знаю ті думки, які думаю про вас, говорить Господь, думки спокою, а не на зло, щоб дати вам будучність та надію. (Єремії 29:11)

8. Господь добрий для тих, хто надію на Нього кладе, для душі, що шукає Його!Добре, коли людина в мовчанні надію кладе на спасіння Господнє. (Плач Єремії 3:25, 26)

9. Покладіть на Нього всю вашу журбу, бо Він опікується вами! (1 Петра 5:7)

10. Мир залишаю вам, мир Мій даю вам; не так, як світ дає, Я даю вам. Хай не тривожиться серце ваше і не лякається!. (Євангеліє Іван 14:27)

11. Погляньте на птахів небесних, що не сіють, не жнуть, не збирають у клуні, і Отець ваш Небесний їх годує. Ви не багато кращі за них? (Євангеліє від Матвія 6:26)

12. Якщо я піду хоча б навіть долиною смертної темряви, то не буду боятися злого, бо Ти при мені, Твій жезл і Твій посох – вони заспокоюють мене. (Псалтир 22: 4)

13. Кличуть праведні, і Господь чує, і з усіх утисків їхніх позбавляє їх. Близький Господь до скорботних серцем, і смиренних духом Він спасає. Багато лихого для праведного, та його визволяє його Господь. (Псалтир 33: 18-20)

14. Господь – моє світло й спасіння моє, кого буду боятись? Господь – то твердиня мого життя, кого буду лякатись? (Псалтир 26:1)

15. Отже, не журіться про завтрашній день, бо завтра само буде дбати про своє: досить для кожного дня своєї турботи. (Євангеліє від Матвія 6:34)

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Суспільство