Історія, що розчулить кожного! Олімпійська чемпіонка продала свою медаль, щоб оплатити операцію дитині. Чим все закінчилося?
Добрі справи
25.08.2021
У польської метальниці списа, Марії Андрейчук, яка завоювала срібну медаль на Олімпійських іграх в Токіо, схоже, золоте серце

Марія Магдалена Андрейчук зробила оголошення в Facebook, що вона продає свою медаль, яку вона завоювала, пройшовши важкий шлях тренувань.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Кошти від продажу призначалися для оплати операції 8-місячному хлопчику з США, Мілошеку Малисі, який лежав в хоспісі з вадою серця. Життя йому могла врятувати лише термінова операція ціною в майже 400 тисяч доларів.

"Я був зворушений її прекрасним і надзвичайно благородним жестом, тому я вирішив підтримати збір коштів", - написав у Facebook покупець медалі, який знайшов оголошення Марії, та додав, що медаль йому не потрібна.

Читайте також: Олімпійська призерка продала медаль на аукціоні для доброчинності та отримала її назад

Зі свого боку, 25-річна Андрейчук сказала, що вона «вічно вдячна» покупцю за те, що він дозволив їй зберегти свою срібну медаль.

Завоювання срібла для своєї країни принесло їй "велику радість", про це розповіла  Марія у польській спортивній програмі Eurosport Polska. Вона додала, що хоче передати цю саму радість дитині, якій вона врятувала життя.

За матеріалами faithwire.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

Добрі справиЄвропа та світ