«Це буде найбільший фільм у світовій історії»: продовження фільму «Страсті Христові»
Християнський світ
15.09.2020
Джим Кавізел, актор, який зіграв роль Ісуса у фільмі «Страсті Христові» (2004 рік), каже, що скоро вийде новий фільм

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє slovoproslovo.info з посиланням на CBNNEW.

Джим Кавізел розповів: «Мел Гібсон щойно надіслав мені третю картину, третю чернетку. Вона називається «Страсті Христові: Воскресіння». Це буде найбільший фільм у світовій історії.

Продовження, яке буде зосереджене на воскресінні Христа, почнеться на тому епізоді, де закінчився перший фільм, оскільки Ісус воскрес відразу після розп’яття.

У 2004 році фільм «Страсті Христові» заробив у всьому світі 612 мільйонів доларів при бюджеті виробництва у 30 мільйонів доларів. Це був найкасовіший фільм із рейтингом R у Північній Америці.

Прем’єра продовження фільму «Страсті Христові» запланована на березень 2021.

Кавізел пояснив, що його акторська кар’єра зробила унікальний поворот після того, як він зіграв роль Ісуса у «Страстях Христових».

Читайте також: Феноменальне хрещення на березі океану. В Каліфорнію йде духовне пробудження

«Те, що я роблю як актор, — це моя майстерність. Це було дано мені від Бога… Я справді відчував, що віра набагато більша, ніж промисловість і Голівуд, більша, ніж Республіканська або Демократична партія, або будь-що з цього», — сказав він BREITBART.

На початку цього року Кавізель заявив Fox News, що сьогодні фільми, що базуються на вірі, є надзвичайно важливими, проте опозиція в кіноіндустрії зросла.

«Фільми, які вони знімають, — це «Марвел комікс», — пояснив актор. — Ви побачите Супермена, але не побачите Ісуса… Я повинен зіграти найбільшого Супергероя, Який коли-небудь був».

Потенційна дата виходу кінострічки ще не відома.

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Християнський світ
Останні новини
Останні новини