Регіон Польші готовий заплатити 2,5 млрд євро, аби захистити людей від ЛГБТ
Загрози та виклики
20.08.2021
Діти та християнські цінності важливіші за мільярди євро, заявила Регіональна рада Малопольського воєводства Польщі.

Днями вони вчергове  проголосували за те, щоб залишатися "зоною, вільною від ЛГБТ", незважаючи на попередження Європейського союзу позбавити їх 2,5 млрд євро фінансування. Цей вчинок є показовим для всіх прохристиянських країн та політиків, адже показує справжню силу духу та закликає всіх бути твердим в переконаннях та не продавати свої цінності й майбутнє наших дітей за кошти міжнародних донорів або іноземні позики.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє  eurointegration.com.ua з посиланням на Reuters.

Влада Малопольського воєводства заявила, що отримала лист з попередженням, в якому говориться, що регіон може втратити понад 2,5 мільярда євро коштів ЄС, якщо до середини вересня не скасує заяву, зроблену у 2019 році.

19 серпня опозиція в регіональній раді запропонувала скасувати резолюцію, але рішення відхилили завдяки голосам представників правлячої партії "Право і справедливість".

Читайте також: Одещина піднімається на захист Християнської етики

Деякі релігійні консерватори в Польщі говорять, що вони не мають нічого проти геїв, але виступають проти ідеології ЛГБТ, яка є загрозою християнським цінностям.

"Зони, вільні від ЛГБТ" прагнуть заборонити пропаганду гомосексуалізму та інших сексуальних ідентичностей меншин, особливо в школах.

Закликаємо поширювати цю інформацію в соцмережах, аби більше людей побачило цей вчинок та зрозуміли, що українські консервантивні цінності, які формувалися тисячоліттями є нашою найбільшою цінністю. 

Джерело: eurointegration.com.ua

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини