Футбольна легенда Роналду охрестився: «Я відчуваю себе справді відродженою дитиною Бога»
Християнський світ
21.09.2023
Легенда світового футболу Роналдо минулого тижня в Бразилії зробив визначний крок у своїй духовній подорожі. Спортсмен, який став ключовою фігурою у двох перемогах на Кубку світу, був охрещений, і прийняв перше Святе Причастя в католицькій церкві в Сан-Паулу

Роналду Луїс Назаріо де Ліма, більш відомий як Роналдо, написав про своє хрещення в пості в соціальних мережах, назвавши це «дуже особливим днем». 

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише christianpost.com.

«Християнська віра завжди була фундаментальною частиною мого життя, починаючи з дитинства, хоча я ще не був хрещений, — написав він португальською мовою в Instagram разом із кількома фотографіями церемонії. — Завдяки хрещенню я відчуваю себе справді відродженою дитиною Бога — через цей усвідомлений вибір. Я зобов’язуюся йти шляхом добра з власної волі, вірячи в любов Ісуса, в підтримуючу любов».

Легенду футболу було охрещено за кілька днів до його 47-го дня народження в церкві Сан-Хосе на західній стороні Сан-Паулу. Церемонію провів падре Фабіо де Мело, священик і письменник, який має понад 26 мільйонів підписників в Instagram. 

Роналду, нападник, який колись грав за «Барселону», «Інтер», «Реал» і «Мілан», є видатною фігурою в історії футболу. Він отримав «Золоту бутсу» під час перемоги Бразилії на Чемпіонаті світу з футболу 2002 року та тричі здобув титул «Гравець року» за версією ФІФА. Він відійшов з професійного футболу в 2011 році, коли йому було 34 роки.

У своїй публікації в Instagram Роналду також подякував батькові Дому Освальдо та своїм хрещеним батькам Амілкару та Малу.

«Я зобов’язуюся йти шляхом добра за своєю волею, вірячи в любов Ісуса», — написав Роналдо.

Джерело: christianpost.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Християнський світЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини