В Івано-Франківську розпочався телепроект "Взаємно відверті", у якому беруть участь християни та розповідають про силу Бога
05.08.2020
В Івано-Франківську розпочався телепроект "Взаємно відверті", у якому беруть участь християни та розповідають про силу Бога

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"Взаємно відверті" - телепроект про звичайних людей, які живуть поруч, але пережили незвичайні історії й ситуації, які загартовували дух і випробовували душу. Це щирі розповіді людей про силу і роль Бога в хвилини відчаю, безвиході, обурення, нерозуміння, образи і болю. Але найважливіше - це досвід як попри будь-які виклики долі залишатися щасливою і цілеспрямованою людиною, вірити людям і довіряти Господу.

Кожен з нас стикається з розчаруваннями і кризами у житті. Кожен проходить свої уроки і долини життя. І часто, дивлячись на чиїсь успіхи, ми внутрішньо розчаровуємося, бо думаємо, що іншим усе дається легко... Але можливо ми просто не звернули увагу на зворотню сторону медалі?

Яку ціну заплатив той, хто зараз попереду? Скільки коштує перемога, успіх, щаслива сім’я, творчий розвиток, кар’єра, любов?

Читайте також: «100 ідей для молоді» — нова книга з кращими ідеями для роботи з молоддю й підлітками

Ціль проекту «Взаємно Відверті» надихати інших людей, не банальними фразами чи модними коуч-програмами, а власним життєвим шляхом, власними поразками і перемогами.

Показати, що помилки і удари життя це не кінець, а можливо навіть початок чогось нового і неймовірного. Що життєві кризи і трагедії, насправді інколи відкривають в нас нашу силу, наші ресурси і що Бог є любов і в усіх складних обставинах ми не одні на цій землі.

Приєднуйтеся до душевної розмови «Взаємно Відверті» на телеканалі РАІ та YouTube-каналі проекту. 

Ведучі проекту - Мар’яна Циганин та Лілія Прокоп’юк, які належать до євангельських церков міста. 

Марічка Галюк - Як народити трьох дітей з діагнозом безпліддя | Взаємно Відверті

Неля Романовська - як пробачити зраду батька та пережити смерть матері. | Взаємно Відверті

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!