Експерт: ЛГБT-пропаганда дедалі більше вражає українських підлітків
Загрози та виклики
23.09.2021
Гей-парад, що пройшов в українській столиці 19 вересня, засвідчив дієвість ЛГБТ-пропаганди серед підлітків

Про це заявила Святослава Федорець, член Асоціації сексологів та сексотерапевтів України.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Федорець зауважила, що відсоток підлітків серед учасників гей-параду був дуже великим. На її думку, це пояснюється тим, що ЛГБТ-пропаганда виявилася дуже дієвою саме для підлітків, пише politteo.online.

«Визначною рисою підліткового віку є реакція групування, тобто потреба підлітків відчути приналежність до певної групи. Це пояснює, чому підлітки 13-15-17 років так легко залучаються до спільноти ЛГБТ. Статева орієнтація підлітка все ще формується, тут можливі різні експерименти, в тому числі і з представниками своєї статі. Але здебільшого це не про гомосексуалізм, а саме про експериментування. Однак, якщо підлітка переконувати в зворотному і створювати умови для закріплення таких експериментів, він піде далі. Наскільки далі – не відомо. Але потенційно – так. Особливо, якщо перший такий досвід виявиться приємним. Особливо, якщо хтось, хто є авторитетом, скаже, що це не просто “ок”, а це “круто/сучасно/вільно/прогресивно…” (далі додайте самі)», – зазначила науковець на своїй сторінці Facebook.

«Простіше кажучи, підлітковий вік є тим моментом, коли людину відносно легко можна направити в те чи інше русло. В тому числі і в контексті її сексуального життя», – додала Святославаа Федорець.

Також науковець відзначила маніпулятивність гасел, які використовувалися під час гей-параду.

Читайте також: Верховна Рада може проголосувати до Нового року найнебезпечніші антисімейні та антихристиянські закони

«Всі гасла, які скандували учасники заходу, були прихованою маніпуляцією, – пише сексолог. – Наприклад: “Борись, кохай, права не віддавай” – емоційно заряджає підлітків, оскільки резонує з внутрішніми потребами цього віку: бунтувати, сепаруватися (відділятись) від батьків, кохати та заявляти про себе. Що поєднується з бажанням групуватись. І вкупі дає драйвову суміш з потужних приємних емоцій, заряджає підлітка та викликає бажання повторити це задоволення… Все це на фоні відповідного музичного супроводу, де є багато “бітів” (ударів), і які додатково “качають” (змушують рухатись, танцювати)».

Крім того, Федорець відзначила значення «наявності старших наставників, лідерів думок з девіаціями, які керували процесом скандування гасел, проголошували свої промови та підбадьорювали публіку».

«Чому я так впевнено кажу, що в цих людей сексуальні девіації? Бо бачила їх сторінки в Тік-Ток та дивилась їхні відео, де вони самі ж детально розповідають про свої діагнози/особливості, – пояснює науковець. – Чи повинні ці лідери думок відстоювати свої права? Якщо це про право на якісну медичну допомогу, психологічний та сексологічний супровід – то безумовно так! На всіх своїх лекціях я щоразу повторюю, що люди з сексуальними відхиленнями потребують допомоги, перш за все допомоги в адаптації. Людині з ядерним транссексуалізмом дійсно досить важко жити в цьому світі. Але допомога має надаватись точно НЕ ціною психічного та сексуального здоров’я дітей та підлітків які будуть орієнтуватись на гасла цих лідерів думок, як на якесь наукове та істинне джерело».

Джерело: politteo.online

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиАналітика
Останні новини
Останні новини