«Не залишати сам на сам з бідою» – у Києві провели семінар на тему служіння родинам військових та анонсували проведення курсів
Допомога під час війни
22.10.2024
19 жовтня у Києві відбувся семінар, присвячений темі служіння військовим та їхнім родинам. Організували цей спільний захід три відділи Київського міського об’єднання УЦХВЄ – капеланський, душеопікунський та жіночий

Завданням семінару було не просто пояснити присутнім проблематику, яка приходить у сім’ї військовослужбовців, а, перш за все, подати інструменти для боротьби із психологічною травмою, які можна використовувати на базі помісної церкви.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише chve.org.ua.

«На семінар зібралися брати і сестри з церков Київського міського об’єднання, більшість з яких уже залучені до служіння. Але були й ті, хто тільки шукає своє покликання та виявили бажання долучитись до служіння військовим», – каже завідувач Відділу капеланства КМО Павло Зоренко. 

Він представив напрямки капеланського служіння у київських церквах, а також запросив до панельної дискусії гостей – заступницю начальника Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Мін’юсту України Наталію Рибалку та начальника Відділу організаційного забезпечення діяльності місць тимчасового тримання осіб поліції Київщини В’ячеслава Дубця.

Гості розповіли про сфери служіння, у яких співпраця з в’язничними капеланами дає найкращі результати. А також нагадали, що в духовній та психологічній опіці мають потребу не тільки ув’язнені та особи під слідством, а й персонал установ.

Джерело: chve.org.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Допомога під час війниХристиянський світ
Останні новини
Останні новини