Чоловікові наказали покинути торговий центр Mall of America за те, що він одягнув сорочку з написом «Ісус — єдиний шлях»
Загрози та виклики
24.01.2023
Вірусним стало відео, на якому охоронці торгового центру Mall of America кажуть чоловікові в сорочці з написом: «Ісус — єдиний шлях» зняти свою футболку або покинути торговий центр.

На відео охоронець торгового центру Міннесоти каже чоловікові, що люди ображаються на його сорочку, і він повинен зняти її або піти.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

«Ісус асоціюється з релігією, і це ображає людей», — каже чоловік-охоронець на початку одного з відео.

«Це не релігія. Це про вічне життя», – каже чоловік у сорочці.

«Добре, але це те саме», — каже охоронець. «Людей образили».

Чоловік каже, що «нічого не говорив», але охоронець знову каже йому, що зняти сорочку або піти «це ваш єдиний варіант зараз».

«Чому б тобі просто не зняти його і не зробити покупки, чоловіче?» — розповідає охоронець на іншому опублікованому відео інциденту. «Це все, що ми хочемо».

«Я просто одягнув свою футболку», — пізніше каже чоловік поліцейському. «Я не проповідую ... Я прийшов сюди робити покупки».

На сторінці веб-сайту Mall of America про безпеку зазначено, що «невідповідний одяг» включає «одяг, який містить нецензурну лексику, непристойні жести або расові/релігійні/етнічні образи, які можуть викликати заворушення».

Олівер Вуд з Kingdom Bizness Global сказав, що його організація працює над тим, щоб привернути увагу до конфліктів через віру та надати підтримку та молитву.

Він каже, що його група планує флешмоб у Торговому центрі Америки на лютий, де учасники одягнуть сорочки з написом «Ісус рятує», співатимуть пісні для поклоніння та молитимуться.

Тим часом користувачі соціальних мереж почали обговорювати відео, сумніваючись, чи потрібно було чоловікові на відео «підставити другу щоку» і піти чи залишитися на своєму.

«Я хотів би побачити події, що призвели до цього, але мені не подобається те, що тут видно», — каже користувач Twitter Бернард Пайк. «Яка тут правильна біблійна відповідь: зняти сорочку і підставити другу щоку? Або стояти твердо в сорочці і підштовхувати цих охоронців до дії?»

Джерело: christianheadlines.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Більше рубрик та новин тут

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини