Слідом за Нью-Йорком, церкви Каліфорнії перемагають в Верховному суді та отримують дозвіл на богослужіння
Європа та світ
08.12.2020
Верховний Суд розглянув позов Каліфорнійських церков та змусив Окружні Суди переглянути свої попередні рішення та винести нові постанови на користь церков, які оскаржують жорсткі обмеження через коронавірус.

Верховний Суд зобов’язав Окружний Суд, що виніс звинувачувальний вирок проти церкви «Harvest Rock Church»,  через порушення карантинних обмежень, уважно вивчити Нью-Йоркський прецедент, та при прийнятті рішення, керуватись саме постановою Верховного суду, який виніс рішення на користь Римо-католицької єпархії Брукліна, проти влади Нью-Йорка. Про це йдеться на сайті foxnews.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Тобто, фактично, Верховний Суд зобов’язав місцеві Окружні Суди зняти обмеження з Каліфорнійських церков, прирівнявши позови Каліфорнійських церков до Нью-Йоркських.

Всеукраїнський собор вже повідомляв про те, що церкви Нью-Йорку довели в суді, що обмеження для церков є порушенням свободи віросповідання, яка гарантована Першою Поправкою Конституції США.

У Каліфорнії існує багаторівнева система, яка встановлює різний рівень обмежень для різних округів, але станом на 21 листопада 41 округ штату, що представляє 94% населення штату, підпадав під найсуворіші норми, що включають заборону всіх богослужінь. Служби в інших округах також суворо обмежені.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

 

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світХристиянський світ
Останні новини
Останні новини