Снаряд прилетів прямо під ноги і не розірвався: дивовижна історія порятунку бійця
Надихаючі історії
13.04.2024
Війна наповнена багатьма свідченнями, як Господь захищає та оберігає. Одну з таких історій хочемо нагадати. Військовий капелан Валерій Хома розповів дивовижну історію порятунку бійця на полі бої, коли ворожий 125 мм снаряд прилетів йому прямо під ноги те не розірвався.

Це сталося, коли ворог почав обстрілювати українські позиції. Один з військових, на ім'я Юрій, у цей час молився. 125 мм снаряд прилетів йому прямо під ноги та не розірвався. Чоловік навіть доторкнувся до нього руками. 

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Капелан Валерій описав свідчення на своїй Facebook-сторінці

"Я майже не маю фото капеланської праці. За останні 10 місяців війни це перше фото з пораненими. Юра вразив мене щирістю, гумором та вірою. Він розповів неймовірну історію Божого захисту під час артобстрілу з боку ворога. Він молився у цей час і 125 мм снаряд прилитівший йому прямо під ноги не розірвався і він навіть торкнувся його руками. Юра є живим свідоцтвом віри і Божої милості! І я радий бути підтримкою усім воїнам. І такі як Юра є підбадьоренням для мене. Щира подяка цим воїнам. Слава Богу за таких героїв віри. Слава Богу за наш народ! Разом до перемоги!".

Ми маємо багато прикладів, як Бог творить чудеса у відповідь на молитву. Тому закликаємо усіх до ревної молитви проти ворожих ракет, про перемогу та мир! 

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини