«Моя кар'єра є не в славі, а в Христі», ― відома американська співачка Торі Келлі
Культура і творчість
22.06.2021
Автор і виконавець, переможець премії Греммі, Торі Келлі розповіла, що її віра в Бога та її «ідентичність» у Христі захищає її від спокуси зіркової слави

В інтерв’ю Торі запитали, як їй вдається, на відміну від інших, залишатися скромною та «вірному тому, ким вона є».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Насправді все зводиться до визначення своїх пріоритетів… і… розумінню, що те, чим я займаюсь, має бути прекрасним, ― сказала Келлі про свою кар'єру. ―  Адже те, чим ми займаємось є прекрасним, чи не так? І це вдається не всім. У світі є мало людей, які можуть займатися тим, чим ми. І я вдячна за це».

Читайте також: Клайв Стейплз Люїс "Просто християнство": серія цитат

«Але говорячи про те, що допомогло мені залишатися скромною, якщо хочете, ― це просто розуміння того, що я все ще лише проста дівчина Торі. Якщо я навіть все втрачу, моя ідентичність все ще залишиться в Христі. І моя ідентичність полягає в тому, ким Бог мене призначив. Дуже просто оманливо почати вірити в свою популярність», ― говорить співачка.

Але, за словами Келлі, її християнська віра вберегла її від цього: «Що мене вберегло? Я думаю, це просто чітке розуміння, що я знаходжусь на одному рівні з усіма іншими. Не важливо, чим ми займаємося або про що мріємо… Врешті решт, Бог дивиться на всіх нас однаково. І я намагаюсь дотримуватись цих принципів кожного дня в своїй роботі».

За матеріалами christianheadlines.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Культура і творчістьЄвропа та світ