Християни та євреї об’єдналися в бомбосховищах та підвалах у молитві за Божий захист
Війна
06.03.2022
Євреї та християни разом молилися про Божу допомогу та захист у підвалах та бомбосховищах по всій Україні. Зробили вони це зі словами Псалма 31, який починається словами "На Тебе надіюсь я, Господи, хай не буду повік засоромлений, визволь мене в Своїй правді!".

Про це пише CNE News

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбероб першими знати важливі та актуальні новини

На відео, яке опублікувало українське Біблійне товариство, люди моляться за країну. Деякі з них робили це в підвалах і бомбосховищах, в той час як інші були на відкритому повітрі і в житлових будинках, повідомляє Норвезька газета Dagen.

Псалом 31-це молитва про Божий захист у часи гонінь. Останні слова Ісуса перед смертю: "У руку Твою доручаю я духа свого" - також взяті з Псалма.

До спільної молитви закликав головний рабин України Яаков Дова Блайха. "Головний рабин несподівано запросив усіх нас, християн, і всіх українців прочитати Псалом 31 у ці важкі часи", - сказав Анатолій Райчинець, заступник генерального секретаря Біблійного товариства в Україні для видання Eternity News.

"Для мене, як для пастора, цей Псалом… тепер я читаю його по-іншому, тому що він про нашу нинішню ситуацію в Україні. Ця давня молитва, написана кілька тисяч років тому, тепер, як ми бачимо, вона Жива", – сказав Райчинець напередодні російського вторгнення.

Церковні лідери країни об'єдналися в молитві ще до початку війни. 16 лютого вони зібралися в Софійському Соборі в Києві, побудованому в 1011 році, коли Київська Русь – Київське царство – була заснована як християнська нація.

Війна
Останні новини
Останні новини