Супертатусі Херсону-2020: вуличний захід для батьків та дітей провели до Дня міста
Християнський світ
27.09.2020
19 вересня у Херсоні пройшов просімейний захід з метою популяризації відповідального батьківства

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє Міжнародний центр батьківства.

Суперсімейка під проводом супертата Андрія Щербакова та його дружини супермами Олени Щербакової до Дня міста організуваи безліч цікавих майданчиків і різноманітних локацій, де кожен батько з дитиною мав можливість знайти щось цікаве і особливе для себе.

Читайте також: Розвиток сімейних форм виховання: на Харківщині відбувся міжрегіональний форум «Захист прав дітей. Актуальні питання»

Учасникам заходу запропонували змагання для татів «Супертато», кафе «Тет-а-тет з татом», «Таткову майстерню» та конкурси для татусів на сцені. Переможці змагань Супертато отримали супер-призи.

Організатори заходу, Андрій та Олена, виховують семеро біологічних дітей і є відомими громадськими активістами у Херсоні, де вони заснували ГО «"Древо" Об'єднання багатодітних родин».

Фоторепортаж з міста події: Супертатусі Херсону-2020

За матеріалами uafathers.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Християнський світ
Останні новини
Останні новини