Неймовірне свідчення солдата про силу молитви віруючих: як Бог врятував захисників України
Війна
25.11.2023
В мережі набрало популярності відео на якому Український солдат ділиться свідченням на тему «сили молитви церкви». В ньому військовий розповів, як Бог врятував життя його взводу від російського агресора

Нинішня війна торкнулася всіх нас, однак щодня ми бачили та бачимо нові і нові свідчення, як Бог оберігав та робив дива в повсякденному житті. Хочемо нагадати ще одне із яскравих свідчень  перших місяців нараду росії.

У цьому досвіді солдат пояснює, що, він закликав молитися за ситуацію Україні та тих хто її захищає, і через декілька годин сталося диво. Як завжди Бог перевершує всі наші очікування.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбероб першими знати важливі та актуальні новини!

«Сьогодні зранку я попросив молитися за дуже скорботну ситуацію в країні. І що сталося потім? Протягом 3-4 годин, наші позиції, по правому та лівому флангу, були дуже жорстоко обстріляні. Наше керівництво прийняло рішення перейти на іншу позицію… змінити місце дислокації. І буквально протягом 25-35 хвилин коли ми переїхали, нам сказали що по нашим колишнім позиціям велися обстріли. Вже приблизно 2 години як ми переїхали, і нам сказали що там вже все згоріло.

Що я хотів цим сказати? Для всіх, особливо хто не вірили в молитву, раджу вам проаналізувати, подумати ще раз та зрозуміти що Бог може все. Сила молитви розміром з гірчичне зерно, може рухати гори» - поділився свідченням солдат української армії.

«Тому… Бог єдиний! Молимось, молимось і ще раз молимось! Все буде круто, з нами Бог!» - завершив солдат.

Відео тут.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

ВійнаНадихаючі історії