Баптисти провели табір для чоловіків на Десні
Християнський світ
20.07.2021
Щороку у липні, не зважаючи на погоду, служителі баптистських церков Чернігівщини виїжджають на Десну, де проводять обласну зустріч. Цьогоріч виїзд тривав з 5 по 7 липня і об’єднав 70 чоловіків різного віку

Щільна за обсягом програма включала не лише активний відпочинок (катамарани, човни, риболовлю), а й навчальні семінари. Серед промовців – місіонер в Україні Авраам Байбл, заступник голови ВСЦ ЄХБ Роман Вечерківський та інші служителі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Учасники ділилися досвідом служіння в церквах області та окреслювали плани щодо розвитку діяльності церков і благовістя.   

«Ми називаємо цей відпочинок на базі церкви смт Сосниця «Берег Десни». Це вже наш бренд упродовж шістнадцяти років, відколи ми тут щорічно збираємося. Спершу ініціативу подала помісна церква, після чого долучилася вся область. Пастор цієї церкви Анатолій Дідовець є відповідальним за комітет ОНЦ і благовістя в області» – розповідає Володимир Висоцький, голова Чернігівського обласного об’єднання ЄХБ.

Читайте також: «За все слава тільки Богу»: баптистські церкви Луцька відсвяткували 100-річчя (ВІДЕО, ФОТО)

Останні два роки ці зустрічі проходять у рамках організації нових церков і благовістя. Цьогоріч до них долучилася команда працівників реабілітаційних центрів смт Козелець та м. Чернігів.

Пресслужба ВСЦ ЄХБ

Джерело: baptyst.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

 

Християнський світВсе для церков