Таврійський християнський інститут повністю зруйнували окупанти
Загрози та виклики
25.11.2022
Після звільнення Херсону працівники Таврійського християнського інституту змогли потрапити на територію навчального закладу. Побачене приголомшило – вся матеріально-технічна база зруйнована повністю. Керівництво учбового закладу скликає пресконференцію.

Про це пише Слово про Слово

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Працівники інституту та більшість студентів ліцензійної програми виїхали з Херсона на початку війни. 11 березня заїхали окупанти. З того часу до звільнення на території ТХІ постійно перебували солдати. 28-29 серпня три будівлі ТХІ були зруйновані: молитовний зал, офіс та один із гуртожитків.  У приміщеннях усе знищено та викрадене усе, що можна винести.

11 листопада Херсон звільнили. 13 листопада один із співробітників ТХІ вже був на території. Те, що він побачив вразило всіх, втримати сльози не вдалося нікому. Скрізь руїни, бібліотека вивезена на місцеве звалище російськими солдатами, їдальня перетворилася на свинарник…

Керівництво ТХІ прийняло рішення провести пресконференція для партнерів інституту, темою якої є ознайомлення зі збитками перебування «русского мира» на території ТХІ. Організатори поділяться з планами щодо відновлення території для продовження служіння.

Загрози та виклики
Останні новини
Останні новини