Новий держсекретар США озвучив тотальне розширення держпідтримки ЛGБT
Загрози та виклики
17.02.2021
Ентоні Блінкен заявив, що дозволить вивішувати «райдужні прапори» на американських посольствах і військових базах, а також призначить спеціального міжнародного посланця з прав «ЛГБТ»

26 січня Ентоні Блінкен вступив на посаду державного секретаря США — голови Державного департаменту країни, відомства, що займається американською зовнішньою політикою.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це йдеться на rodyna.org.ua.

Під час слухань у Сенаті він заявив, що скасує політику адміністрації попереднього американського президента Дональда Трампа, яка забороняла американським посольствам вивішувати «райдужні» прапори без спеціального дозволу з Вашингтона.

Адміністрація Трампа відхилила більшість запитів такого роду. При цьому деякі посольства ігнорували цю заборону.

Така ж доля, судячи з усього, чекає і опубліковане в липні минулого року розпорядження колишнього Міністра оборони США Марка Еспера. Цим розпорядженням встановлювався перелік прапорів, які дозволялося вивішувати на американських військових базах. «ЛГБТ» прапор був відсутній у затвердженому переліку, як і прапор Конфедерації, який використовували південні штати під час громадянської війни Півночі і Півдня в США.

Після публікації переліку майбутній президент Джо Байден написав у своєму Твіттері, що прапор Конфедерації слід давно заборонити, а ось «заборона прапора ЛГБТ-гордості — головного символу різноманітності та інклюзії — незаперечно є помилкою». «Пентагон повинен забезпечити його дозвіл, або я це зроблю в якості президента», — заявив він. 

Читайте також: Понад 70% розлучень за 20 рік, шлюбів втричі менше. Криза сім'ї в Україні наростає

Це не єдиний привід для радості, який Ентоні Блінкен дав «ЛГБТ»-активістам. Під час слухань він також заявив, що планує знову призначити спеціального міжнародного посланця США з прав «сексуальних меншин».

Ентоні Блінкен заявив, що призначення посланника в штат американських посольств в усьому світі — це «дійсно термінове» завдання, оскільки під час правління Дональда Трампа по всьому світу нібито зріс рівень насильства проти представників «сексуальних меншин».

Breitbart повідомляє, що «ЛГБТ»-активісти вітали заяви Ентоні Блінкена. У статті, опублікованій в газеті для лесбіянок, гомосексуалістів, бісексуалів і трансгендерів «Out Front», вони призначення і заяви високопосадовця названі «обнадійливим стартом». «Байден став першим президентом США, який відкрито підтримав весь спектр квір-прав, включаючи рівність для трансгендерів», — радісно зазначив автор статті.

Для тих, хто підтримує природну сім’ю, а також захищає пов’язані з нею цінності і справжні права людини, це тривожний знак. Ми можемо бути впевнені, що всі ресурси зовнішньої політики США знову будуть в повну силу використовуватися для нав’язування світу особливих «ЛГБТ-прав», гендерної ідеології і абортів — як це відбувалося при президенті Обамі… або навіть у більших масштабах.

Джерело: rodyna.org.ua

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини