Найбільша тютюнова фірма Великобританії переходить з нікотину на "медичний" канабіс - BBC
Загрози та виклики
28.07.2021
Найбільша тютюнова фірма Великобританії British American Tobacco заявляє, що розглядає канабіс як частину свого майбутнього, оскільки вона намагається відійти від продажу традиційних сигарет.

Голова тютюнового гіганта Джек Боулз розповів ВВС, що вейпінг з каннабідіола (CBD) був «частиною майбутнього», але проблема полягала в тому, щоб «спонукати людей перейти» на більш здорові продукти. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Тютюновий гігант запускає пілотну версію нового вейп-продукту CBD в Манчестері.

За словами Болза, більше третини доходів British American Tobacco в Великобританії тепер надходить від вейпінга.

Опублікувавши свої піврічні результати до кінця червня, компанія повідомила про зростання виручки на 8,1% до 12,18 мільярда фунтів стерлінгів.

У березні тютюновий гігант придбав 20% акцій канадського виробника медичного канабісу Organigram і підписав угоду з дослідження нового асортименту продуктів канабісу для дорослих.

«Коли ми думаємо про наш портфель на майбутнє, безумовно, крім нікотинових продуктів, вони цікаві для нас як ще одна хвиля майбутнього зростання», - сказав пан Боулз.

Тобто "медичний" канабіс, який типу повинен використовуватися у медичних, стає вейпінгом для всіх бажаючих. 

На жаль, в інформаційному полі світу та України відбувається активне і системне просування ідеї легалізації так званого медичного канабісу. В Україні це обумовлюють тим, що легалізція канабісу є нібито єдиним безальтернативним способом допомоги тяжкохворим людям. Однак, ця теза є суто маніпулятивною, оскільки чинне законодавство України вже дає змогу хворим, які потребують наркотичних препаратів для лікування чи знеболення, отримати відповідні речовини за рецептом, а також встановлює чіткий порядок реалізації в медичних цілях наркотичних речовин.

Нагадаємо, Верховна Рада провалила голосування законопроєкту №5596, який приховано легалізовує наркоіндустрію в Україні та дозволяє українцям зберігати вдома канабіс.

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиЄвропа та світ