Церквам у Каліфорнії нарешті дозволили служіння в закритих приміщеннях
Європа та світ
07.04.2021
У п’ятницю, 2 квітня, офіційні особи штату Каліфорнія оголосили, що з 15 квітня в більшості районів Каліфорнії будуть дозволені великі збори на відкритому повітрі і служіння в закритих приміщеннях

Ця заява пов’язана з тим, що більше 20% каліфорнійців повністю вакциновані, а число нових випадків захворювання залишається низьким.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє svitogliad.com з посиланням на ChristianPost.us.

Очікується, що штат ще більше послабить обмеження в багатьох округах на наступному тижні — коли, як очікується, чотири мільйони доз вакцин будуть розподілені серед жителів найбільш неблагополучних спільнот.

Читайте також: Франклін Грем здобув перемогу у суді проти міста, яке заборонило християнську рекламу на автобусах

Приватні заходи за участі до 200 осіб будуть дозволені в округах, які перейдуть на жовтий рівень; кількість учасників заходів може бути збільшено до 400, якщо всі гості пред’являть докази повної вакцинації або подадуть тест протягом 72 годин до заходу.

Станом на 2 квітня майже половина округів Каліфорнії відноситься до «помірного» (помаранчевого) рівня; три округи — Сан-Хоакін, Мерсед та Іньо — відносяться до фіолетового рівня з найсуворішими обмеженнями, інші округи знаходяться на червоному рівні.

Джерело: svitogliad.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

Європа та світ