У програмі "Територія віри" з Андрієм Тищенко кожного дня з 18:00 до 20:00 підіймаються актуальні та важливі питання
Християнський світ
25.03.2020
Програмна концепція міжнародного міжконфесійного супутникового телеканалу «Новий християнський» передбачає трансляцію інформаційно-аналітичних, публіцистичних, релігійних, культурно-просвітницьких, а також дитячих програм.

Зокрема, кожного дня з 18:00 - 20:00 йде трансляція передачі "Територія віри" з Андрієм Тищенко, до участі в якій запрошуються завжди цікаві та відомі гості.

У програмі обговорюються актуальні та важливі для християн питання: як реагувати на сучасні виклики, як зберігати спокій у складних ситуаціях, як проявляється сила віри тощо. 

Передачу веде заступник Голови Духовної Ради Всеукраїнського Собору, Старший єпископ об’єднання християнських церков «Нове покоління» в Україні Андрій Тищенко. 

Youtube-канал, де можна дивитися "Територію віри" з Андрієм Тищенко.

«Новий християнський» мовить на супутнику Astra 4A з наступними параметрами: орбітальна позиція - 5 ° східної довготи, частота - 12073 МГц, поляризація - горизонтальна (H), символьна швидкість - 27500 Мсимв / с, корекція помилок (FEC) - 3 / 4. Мовлення забезпечує компанія SES - передовий глобальний супутниковий оператор, який має багатий досвід в індустрії мовлення.

 

Християнський світ