У Техасі центр вагітності врятував від абортів 90 тисяч немовлят
Європа та світ
06.02.2021
Центр вагітності Престонвуд у Далласі, штат Техас, святкує порятунок 90 тисяч немовлят від аборту.

Центр вагітності стратегічно розташований через дорогу від клініки з планування сім’ї Planned Parenthood та з 1991 року поширює Євангеліє в районі Даллас-Форт-Уерт. Про це пише ІА Світогляд з посиланням на Christian Headlines.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Станом на сьогодні центр уже прийняв 100 тисяч пацієнтів і переконав 90 тисяч матерів не робити абортів. Окрім того, лише в минулому році завдяки центру понад 400 осіб прийняли Ісуса.

Лінн Джеймісон, виконавчий директор Центру вагітності в Престонвуді, розповіла для видання CBN:

«Коли молода жінка або пара входять у двері нашого центру, ми розглядаємо це як божественне призначення. І, з нашого досвіду, вони теж часто зламані і шукають надію. Вони опинилися в цих обставинах, які розкривають інші сфери їхнього життя, в яких вони борються, і ми справді  хороші слухачі, ми – тут, щоб допомогти їм вирішити проблеми і зорієнтуватися в їхній ситуації. Я кажу нашим волонтерам і працівникам: якщо ви є хорошими слухачами, то Бог відкриє ці двері».

Згідно з Baptist Press, цей центр для вагітних заснувала баптистська церква Престонвуда, і він розташований у двох різних локаціях.

Другу філію центру відкрили всього кілька місяців тому, у 2020 році. Аби захиститися від негативної ліберальної преси, протестів та інших проблем, у будівлі тихо провели ремонт і не вішали вивіску аж до дня відкриття центру. З того часу її використовують для служіння вагітним.

«Бог просто подбав про те, щоб ми були там», – сказала Джеймісон.

Пастор Престонвудської баптистської церкви Джек Грем сказав, що нове місце є своєчасним.

«Я щиро вірю, що цей переїзд – найбільша можливість, яку ми мали за наші 29 років роботи. Дати надію там, де вона була втрачена, запропонувати кращий вибір, що веде до життя, а не до смерті, і проявити благодать і любов в той самий момент, коли багато жінок їх потребує найбільше», – заявив Грем.

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини