З Богом на фронті. Українські капелани про реалії свого служіння у фільмі yesHEis
Допомога під час війни
03.12.2023
У новому документальному фільмі «yesHEis UA» під назвою «Капелани. З Богом на фронті», висвітлюється діяльність капеланів, які регулярно відвідують військових на передових позиціях. Ці сміливі служителі забезпечують гуманітарною допомогою наше військо, цивільних, які живуть у прифронтових зонах, але й крім того дарують надію на спасіння тим, хто має в цьому потребу

У світлі останніх подій, канал «yesHEis UA» представив світу документальний фільм, який занурює глядачів у життя євангельських капеланів, що служать на передовій українського фронту. Фільм, що має назву «Капелани. З Богом на фронті», відображає героїчну та натхненну місію цих духовних лідерів, - пише видання Слово про Слово.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

У фільмі детально показано, як капелани доставляють необхідну допомогу у найбільш небезпечні та важкодоступні райони, де українські військові ведуть боротьбу проти російських окупаційних сил. Ці відважні чоловіки та жінки не лише забезпечують фізичну підтримку, але й діляться словами віри та надії, нагадуючи про важливість духовної сили в часи випробувань.

Команда капеланів також привозить допомогу цивільним, які живуть у прифронтових зонах. Цим людям теж вкрай необхідна не лише гуманітарна допомога, але й просто розмова. «Веземо допомогу, веземо молитву, веземо гарний настрій», - каже один із волонтерів.

Військові капелани несуть вістку про Христа в найбільш небезпечні місця. Кожен з них усвідомлює, що цей день може стати їх останнім.

Вадим, один із капеланів пояснює свою місію так - робити так, як робив Христос. Далі він продовжує: «Він відчував все, що відчуваємо ми. І ми маємо бути поруч з тими, хто страждає».

Джерело: Слово про Слово

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Допомога під час війниВійнаХристиянський світ
Останні новини
Останні новини