Українські ЛГБТ-структури готують акцію, яка може зашкодити підтримці України Польщею
Загрози та виклики
14.05.2022
З початку російського вторгнення, Польща активно допомагає Україні: приймає біженців, надає гуманітарну допомогу постраждалим від війни та військовим. Ми дуже цінуємо підтримкою з боку Польщі та нашими дипломатичними відносинами.

Польща відома своїм потужним консервативним рухом, дієвою просімейною політикою та іншими духовно-моральними ініціативами. Тому, на фоні цього виглядає якоюсь антиукраїнською провокацією те, що ЛГБТ-організації задумали зробити в Польщі.  

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини

Цього літа  українські грантові ЛГБТ-організації хочуть провести київський гей-парад у Варшаві. З боку це виглядає як ляпас по консервативних просімейних поглядах польського народу та самої країни, що надає неймовірно велику підтримку біженцям та Україні.

І хоча на подібні ліберальні дійства у Варшаві виходило раніше декілька тисяч людей, але українське ЛГБТ-лоббі вирішило підсилити градус напруги і анонсує, що участь планують взяти близько 100 000 людей; а поруч з кольоровими прапорами веселки, які уособлюють ЛГБТ-спільноту, буде багато українських стягів. Захід відбудеться 25 червня. Якось дико виглядає гей-парад під час війни…

Є велике питання: що будуть після цього відчувати поляки до українців та України? Для них через цю провокацію українці стануть тими, хто показав вдячність до них та повагу до них, чи тими хто насміхається?

"Це лівацьке кодло надумало проводити в Польщі Київ-Прайд. В Польщі, В одній із найбільш традиціоналістичних країн, де переважна більшість населення практикуючі католики. Саме ЛГБТ- структури є зброєю проти підтримки України з боку Польської Республіки.  Вони прагнуть зібрати на цю тусовку максимум народу з усіх країн... Заявляють, що це прайд українських ЛГБТ (але туди підтягнуть всіх осіб з сексуальною дисфорією різних за національністю з відусюди).... Як ви думаєте, що будуть після цього відчувати поляки до українців та України? Для них українці стануть тими, хто намагається розхитати їхню країну із середини. А воно їм треба? Ми можемо  забути тоді про підтримку Польщі. Мало того, поляки не погодяться на цей марш і  багато організацій  виступлять з протестами. Є ризик сутичок, що погіршить положення Польської Республіки, і відповідно вона не отримає хоча б часткового відшкодування  коштів, які вклала в допомогу Україні… Саме це і є тим розробленим деструктивними силами сценарієм руйнації українсько-польських відносин, який ми виявили при моделюванні. Тому треба докласти максимум зусиль, щоб зупинити цей шабаш. Мало того організатори мають бути заарештовані як ті, що шкодять безпеці України.", — наголошує християнська психологиня Людмила Гридковець.

Закликаємо активно апелювати до влади, аби не допустити провокацій, що можуть порушити українсько-польські відносини.

Загрози та виклики