Узаконь одностатеві шлюби або на вихід. Нова політика Єврокомісії
Європа та світ
17.09.2020
Єврокомісія закликала легалізувати гей-шлюби в усіх країнах Євросоюзу. Національне право цих країн, яке може забороняти одностатеві шлюби, при цьому враховуватися не буде. У Брюсселі заявили: “Незгодним у союзі місця немає”.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише slovoproslovo.info з посиланням на Протестант.

З такою ініціативою 16 вересня виступила президент Єврокомісії Урсула фон дер Ляйен. Очікувалося, що глава організації виступить зі звітом про ситуацію, що склалася у зв’язку з пандемією коронавірусу, проте європейська чиновниця вирішила зробити акцент на іншу тему.

Вона пропонує легалізувати одностатеві шлюби на всій території ЄС, навіть в тих європейських країнах, чиє законодавство забороняє подібні союзи.

Читайте також: У Канаді ЛГБТ-натовп ледь не розірвав вуличного проповідника. Шокове відео

“Вільні від представників спільноти ЛГБТ зони — це зони, вільні від лояльності. Цим зонам немає місця в нашому союзі», — заявила Урсула фон дер Ляйен.

Відзначимо, що далеко не всі європейські країни однозначно позитивно налаштовані стосовно ЛГБТ-спільноти. Звинувачення в гомофобії часто звучать на адресу країн Прибалтики. Крім того, країни з сильними католицькими традиціями на зразок Італії та Польщі також активно пручаються визнавати одностатеві шлюби.

Джерело: slovoproslovo.info

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Європа та світ
Останні новини
Останні новини