В штаті Теннесі подали законопроект про тотальну заборону ЛГБТ-контенту в підручниках та навчальних програмах шкіл
Європа та світ
30.03.2021
Конгресмен-республіканець в Теннессі наполягає на прийнятті закону, який забороняє державним школам використовувати підручники і навчальні матеріали, що містять ЛГБТ-контент.

Законопроект передбачає матеріали, що містять ЛГБТ-контент, неприйнятними для використання в школах, відзначаючи, що це може бути образливим для школярів та батьків з християнськими цінностями.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Державні школи не повинні на місцевому рівні використовувати підручники і навчальні матеріали або додаткові навчальні матеріали, які просувають, нормалізують, підтримують ідеологію лесбіянок, геїв, бісексуалів, або транссексуалів», - йдеться в законопроекті.

Звичайно, ліберальні «правозахисні агенції» засудили законопроект, назвавши його дискримінаційним по відношенню до ЛГБТ-спільноти.

Законопроект буде розглядатися в конгресі штату, та, якщо знайде підтримку, буде імплементований вже в наступному навчальному році.

За матеріалами: christianheadlines.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ
Останні новини
Останні новини