В США проводять аналіз передвиборних програм кандидатів через призму Біблії
Європа та світ
15.10.2020
В США створили політичний ресурс, аби допомогти виборцям проаналізувати позиції кандидатів відповідно до біблійного світогляду.

«Біблійний виборець» створений радою «Сіль і світло» два роки тому та містить інформацію про кандидатів на всіх місцевих і загальнонаціональних державних виборах, пише christianheadlines.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

На сайті розміщена аналітична інформація для виборців, порівняння політичних позицій кандидатів від демократів і республіканців з тим, чого вчить Біблія. Також є посилання на чотири основні системи показників християнського і консервативного конгресу, щоб продемонструвати, як позиція кожного кандидата відповідає біблійному світогляду.

Оціночні листи надані Лібертаріанським аналітичним центром Freedomworks, Радою з сімейних досліджень, Фондом спадщини і Християнською коаліцією, співзасновником якої є Пет Робертсон.

На вебсайті також є посилання, які допоможуть відвідувачам зареєструватися для голосування і дізнатися, де знаходиться їх виборча дільниця.

Читайте також: "Бог чує наші молитви": президент Трамп просить у Бога мудрості та благодаті в управлінні Америкою

Крім цього, на сторінці є біблійна брошура для виборця, яку можна замовити онлайн на додаток до набору для реєстрації виборця.

У заяві для The Christian Post президент ради Salt & Light Дран Різ пояснив: "Якщо пастори не зроблять голосування пріоритетом, рівним іншим пріоритетам церкви, люди не знатимуть, що їм робити".

Рада «Сіль і Світло» – це організація, яка працює «над відновленням біблійних і моральних основ Америки шляхом навчання і оснащення церков для створення служінь біблійного громадянства, які будуть захищати і просувати цінність життя, природний шлюб, конституційні та релігійні свободи». Це некомерційна організація, яка намагається мобілізувати християн, аби допомогти повернути біблійні цінності в уряд і державний сектор. Вони вірять, що зміна культури Америки починається з церкви.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ