Підлітки з Великобританії посідають останнє місце в Європі за рівнем задоволеності життям
Європа та світ
30.08.2024
Нове дослідження показало, що у підлітків Великобританії найнижчий рівень щастя та задоволеності життям в Європі

Доповідь «The Good Childhood» (Гарне дитинство) за 2024 рік була складена християнською благодійною організацією The Children's Society. Звіт відобразив «глибоко тривожну картину» того, як почуваються молоді люди у Великобританії, пише Christian Today.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Звіт базується на результатах щорічного опитування домогосподарств The Children's Society у 2024 році та аналізі даних із 27 європейських країн, які входять до Програми ОЕСР для міжнародного оцінювання освітніх досягнень учнів (PISA).

Звіт показує, що у 2022 році чверть 15-річних учнів у Великій Британії (25,2%) повідомили про низьку задоволеність життям, що набагато перевищує середній показник у 16,6% для тієї ж вікової групи в інших 26 країнах.

Натомість лише 6,7% підлітків з Нідерландів повідомили про низьку задоволеність життям.

Дівчата з Великобританії значно нещасливіші, ніж їхні однолітки в інших європейських країнах. Майже третина (30,9%) британських дівчат у віці 15 років повідомили про низьку задоволеність життям порівняно з лише однією з п'яти (21,4%) дівчат того ж віку в Європі.

У Великій Британії спостерігається один із найвищих показників продовольчої бідності в Європі: кожен десятий британець у віці 15 років (11%) пропускає прийом їжі принаймні один раз на тиждень через фінансові труднощі. За цим показником Великобританію випереджають лише Болгарія, Румунія та Литва.

Було виявлено, що британські підлітки віком від 10 до 17 років з сімей із несприятливим фінансовим становищем мають нижчий рівень задоволеності життям, ніж їхні однолітки із більш забезпечених сімей.

Джерело: Christian Today

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Європа та світМолоде життяЗагрози та виклики
Останні новини
Останні новини