Віце-Президентом США стане палка прихильниця одностатевих шлюбів та ЛГБТ, якщо переможе Байден
Європа та світ
14.08.2020
Джо Байден, кандидат в Президенти США, представив громадськості Камалу Гарріс, як майбутнього Віце-Президента США, яку він призначить в разі перемоги на виборах.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Віце-Президента США – друга за впливом посада в Американській політиці, яка відповідає за всі міністерства, державні відомства та по суті очолює всю виконавчу владу. Саме тому, до кандидата на посаду Віце-Президента така сама увага громадськості, як й до кандидата в Президенти.

Камалу Гарріс, ЛГБТ-активісти називають своєю улюбленицею.  "Я виросла в громаді та культурі, де приймали всіх такими, ким вони є. Усі були частиною всього» - саме так політкоректно висловилась  Гарріс в одній зі своїх промов. Але за цими яскравими заявами стоїть ЛГБТ-ідеологія.

Одним з перших, хто публічно привітав вибір Гарріс на крісло Віце-Президента був Рік Збур, директор найбільшої ЛГБТ-групи Каліфорнії, він назвав вибір Байдена «винятковим».

Він заявив: «Протягом своєї кар'єри, сенатор Гарріс демонструвала непохитну відданість правам ЛГБТ, ми впевнені, що вона використовуватиме свою посаду  для відстоювання та просування ЛГБТ-цінностей  і рівності для громад, в тому числі й ЛГБТ».

Гарріс займала посаду Генерального Прокурора Каліфорнії, та, очолюючи відомство, лобіювала інтереси ЛГБТ-груп. Наприклад, вона блокувала ініціативи Вашингтону, заборонити одностатеві шлюби на рівні Конституції в 2008 році.

Читайте також: Наступним президентом США стане безбожник, ворог Біблії та віри в Бога?

Після того, як Верховний Суд США дозволив одностатеві шлюби в Каліфорнії у 2013 році, Гарріс була головним організатором першого одностатевого весілля в Каліфорнії. Крім того, Гарріс змусила державних службовців укладати одностатеві шлюби, незалежно від віросповідання службовців, незважаючи на скарги чиновників з більш консервативних міст штату Каліфорнії.

З того моменту, як в 2016 році, Гарріс стала Сенаторкою США, вона вжила серйозних кроків, щоб розширити права ЛГБТ, та блокувати анти-ЛГБТ політику адміністрації Трампа.

Після того, як адміністрація Трампа відмовилася від ініціативи додати в бюлетень перепису населення окрему графу для ЛГБТ, Гарріс ініціювала зміни в законодавство, яке змусило Бюро Перепису включити в бюлетень питання про сексуальну орієнтацію.

Серед інших демократів у Сенаті, Гарріс є одним із авторів Закону про рівність, який ввів поняття ЛГБТ в норми Закону про громадянські права.

Представник іншої ЛГБТ-організації заявив: «Протягом своєї політичної кар'єри, сенаторка Гарріс була відвертим прихильником ЛГБТ-спільноти, дуже підтримуючи нас».

Всеукраїнський Собор закликає молитися за вибори в США, для того, щоб до влади не прийшли безбожники зі своїм збоченими цінностями.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Європа та світ