Переможна віра. Як, втративши руки й ноги, можна навернути до Бога тисячі людей
Надихаючі історії
07.09.2024
«Бо кожен, хто родився від Бога, перемагає світ. А оце перемога, що світ перемогла, віра наша» (1 Ів. 5:4)

Олександр Македонський та інші відомі завойовники здійснювали чимало походів, намагаючись підкорити світ силою. Але так і не змогли підкорити світ, самі ставши його рабами. Людина, що вбиває тисячі інших людей, ажніяк не стане переможцем світу. Лише людина, яка народилася від Бога й живе для Христа, перемагає світ, але в благородному, справжньому сенсі цього слова.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Нещодавно мені розповіли реальну історію про жінку з ампутованими кінцівками, яка жила в Мельбурні, Австралія. Її відвідав один пастор. Він дізнався, що вона ще дівчинкою захворіла на жахливу хворобу. Щоб урятувати їй життя, лікар ампутував їй ступню. Потім довелось ампутувати і другу. Але хвороба ширилася, тож довелося повністю ампутувати обидві ноги.

Та хвороба прогресувала й перекинулася на руки, тож коли пастор відвідав її, то побачив у неї лише тулуб. Виявилося, що вона в такому стані ось уже 15 років. Пастор прийшов утішити її, але не міг знайти потрібних слів.

Стіни її кімнати були обвішані віршами, що випромінювали радість, мир і силу. Вона пояснила, що якось, лежачи в ліжку, спитала у Бога, що може зробити для Нього цілковитий ампутант. І тоді її охопило особливе натхнення. Вона подзвонила своєму другу й попросила сконструювати для неї спеціальний пристрій, який можна встановити їй на плечі і який тримав би авторучку. Коли все було готове, вона почала писати листи, в яких свідчила про Божу ласку. Писати їй доводилося з допомогою рухів усього свого скаліченого тіла, але почерк виходив дуже красивим.

Вона отримала понад 1500 листів від різних людей, які завдяки її листам вступили в заповіт із Господом.

Вислухавши її розповідь, пастор запитав: «Як тобі це вдається?»

Вона усміхнулась і відповіла: «Пам’ятаєте, що сказав Ісус? «Із черева (утроби) їхнього потечуть ріки води живої»? Я вірую в Нього, і Він щедро дає мені живої води, щоб я могла ділитися нею з іншими.

Думаю, її приклад може присоромити багатьох із нас, що мають набагато більше можливостей, ніж вона.

Елі Юці Мол.

З журналу Tagliches Manna (Хліб наш насущний), з дозволу видавництва Plain Precepts

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Надихаючі історіїХристиянський світ
Останні новини
Останні новини