Вперше за останні 40 років, Конгрес змусить платників податків США, не дивлячись на їх релігійні погляди, спонсорувати аборти
Загрози та виклики
11.03.2021
Палата представників США в середу остаточно схвалила виділення майже двох трильйонів доларів США на допомогу, яка включає збільшення виплат по безробіттю та різні проекти, серед яких фінансування абортів.

Це стало можливим через підтримку Байдена в цьому питанні. Адже останні 40 років в США, через різний погляд на аборт та релігійні переконання громадян США, податкові кошти ніколи не направлялись на фінансування клінік, що спеціалізуються на абортах.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Сенатор Джеймс Ленкфорд висловив своє розчарування законопроектом, який, на його думку, порушує права свободи совісті багатьох американців - платників податків. 

«Багато людей вірять, що дитина - це дитина, якою б маленькою вона не була. А деякі люди вважають, що дитина стає дитиною вже після народження. Я не згоден з такою позицією, але наша нація протягом останніх чотирьох десятиліть вирішувала, що ми не будемо фінансувати аборти», - сказав Ленкфорд.

Доктор Річард Моу заявив: «Я не можу це пояснити, чому Президент-католик, Джо Байден, який, безумовно знає вчення церкви, не наважився принаймні сказати, що ми хочемо скоротити кількість абортів, тому не будемо їх фінансувати з федерального бюджету».

За матеріалами: 1.cbn.com

_____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини