Вражаюче відео: американські віруючі цілими церквами приїздять до госпіталів, аби молитися за лікарів
03.04.2020
Християни по всій країні збираються біля медичних закладів, щоб помолитися за медичних працівників, які щодня ризикують своїм життям, лікуючи хворих на коронавірус

Багато людей зібралися біля лікарні в м. Олбані, штат Джорджія, щоб помолилися за безпеку персоналу в медичному центрі «Phoebe Putney Medical Systems».

Християни сиділи у своїх транспортних засобах, дотримуючись вимог карантину, піднімали руки до гори та проголошували молитви до Бога.

Десятки автомобілів припаркувалися біля медичного центру «Poinciana» в м. Кіссіммі, штат Флорида. На підтримку медичного персоналу, вони подавали спеціальні звукові та світлові сигнали, таким чином засвідчуючи свою повагу до важливої роботи, яку роблять медики.

Легкові та вантажні автомобілі заполонили парковку навколо медичного центру Рассела в м. Олександрія, штат Алабамата, всі разом вони молилися про Божий захист для всіх, хто постраждав від коронавірусу.

Пастори та медичний персонал лікарні «Енні Пенн» у місті Редсвілль, штат Північна Кароліна, зібралися на стоянці для спільної молитви. Капелан Патрісія Райт очолила службу, проголосивши, що персонал лікарні та пацієнти переможуть COVID-19.

Для підтримки медичного персоналу, припарковані автомобілі вмикають популярні християнські пісні.

Молитви проводяться не тільки за межами всіх цих лікарень, вони також відбуваються і всередині, серед медичних працівників. Перед початком роботи, одягнувши свої халати, медичні команди схиляються в молитві до Бога.

 

"Змилуйся над нами, коли ми звертаємося з вірою до Тебе, Боже, дай всім нам з небес Твоє божественне зцілення".

"Господь, даруй всім нам терпіння, силу й найголовніше любов. Допоможіть бачити Тебе у ці важкі часи", слізно молиться ще один медичний працівник.

Всеукраїнський Собор закликає звершувати молитви за людей, які захворіли на коронавірусну хворобу, за тих, хто втратив через неї рідних та близьких, а також за Божий захист та зцілення людей нашої країни та усього світу.

Читайте також Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

За матеріалами cbn.com