В’язням у США роздали 100 тисяч Біблій, які допоможуть їм звільнитися від залежностей
Добрі справи
05.05.2021
Провідне служіння ув’язненим у США передало більше 100 тисяч Біблій за останні дев’ять місяців ув’язненим чоловікам і жінкам. Попит на Боже Слово зріс по всій країні на тлі пандемії COVID-19

Джеймс Акерман, генеральний директор Prison Fellowship — провідного християнського служіння, яке займається з ув’язненими і їх сім’ями — сказав, що масштаби поширення Біблії «натхненні Богом».

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише svitogliad.com з посиланням на The Christian Post.

За його словами, безнадія через пандемію викликала великий попит на Біблію серед багатьох ув’язнених. Акерман запевнив, що Prison Fellowship ніколи не бачило такого рівня попиту на Євангеліє в тюрмах за свою 45-річну історію.

«Бог вклав в серця людей і закликав капеланів проповідувати Слово Боже. І той факт, що надія на Євангеліє виявилася настільки затребуваною, мене дуже надихає», — сказав він.

У 2018 році Prison Fellowship співпрацювала з видавництвом Tyndale House Publishers, щоб безкоштовно надати ув’язненим особливу Біблію «Відновлення життя» (The Life Recovery Bible) Нового живого перекладу (New Living Translation).

Біблія «Відновлення життя» була розроблена спільно з Inside Journal, щоквартальною газетою Prison Fellowship, що видається для ув’язнених.

Читайте також: На Сході України поширять 100 тисяч дитячих «Нових Заповітів»

У цій Біблії є особливий вміст, заснований на 12-етапній моделі відновлення. Він допомагає чоловікам і жінкам долати залежності, вказуючи на «самого Бога як основне Джерело одужання з необхідними інструментами і функціями, які допомагають звільнити людей від лещат залежності».

Prison Fellowship, засноване в 1976 році, завжди поширювала Біблії. Але служіння об’єдналося з Tyndale House, щоб надати Біблії великим шрифтом з вмістом, який допоможе людям, що мають справу з одужанням від залежностей, які широко поширені серед ув’язнених.

«Біблія «Відновлення життя» дає можливість почати нове життя з Ісусом. Наша мета полягає в тому, щоб люди, які борються із залежністю, усвідомили, що вони можуть бути зцілені, тому що Ісус хоче зцілити їх від цієї залежності і дозволити їм почати життя спочатку», — каже Акерман.

Опитування тюремних капеланів показало, що більшість ув’язнених не мають власної Біблії або мають Біблію у важкому для читання перекладі, або ж дрібним шрифтом.

Джерело: svitogliad.com

Фото: The Christian Post

____________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Добрі справиХристиянський світ
Останні новини
Останні новини