У США 12-річний хлопець одночасно закінчує школу та коледж
Надихаючі історії
05.05.2021
У штаті Північна Кароліна (США) 12-річний Майк Віммер готується у травні закінчити школу та отримати диплом молодшого спеціаліста в коледжі

Усе почалося з того, що Віммер вирішив використати карантин під час пандемії, щоб узяти кілька додаткових уроків у школі. Він і не планував отримати одразу два дипломи. 

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це пише hromadske.ua з посиланням на ABC 11.

Хлопець почав відвідувати заняття в межах подвійної програми. Під час навчання зрозумів, що йому залишається лише кілька занять, аби здобути ступінь молодшого спеціаліста до закінчення середньої школи. Тепер, через рік, Віммер готується за один тиждень закінчити середню школу й отримати диплом у коледжі.

А що відомо про цього хлопця? 

Він цікавиться робототехнікою, вважає себе математиком та дослідником природи. Також вивчає програмування — здебільшого через онлайн-відео в інтернеті.

Читайте також: Мозок дитини від народження до трьох років працює, як CD-R диск, — психолог

Хлопець створив свій власний стартап під назвою Reflect Social, метою якого є покращити зручність роботи технологій розумного будинку за допомогою соцмереж.

Віммер каже, що наразі міркує про всі можливі варіанти продовження своєї кар'єри, серед яких є робота в США або за їх межами, продовження навчання або отримання стипендії для розвитку свого стартапу. Однак хлопець наголошує, що він ще дитина, тому знаходить час і для звичайних дитячих занять.

Джерело: hromadske.ua

Фото

___________________

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

 

 

Надихаючі історіїМолоде життя
Останні новини
Останні новини