Рада Церков закликає відхилити законопроєкт 2713-д щодо азартних ігор і лотерей
Загрози та виклики
19.05.2021
Релігійні діячі різних конфесій обурені законопроєктом, який сприяє розвитку азартних ігор і лотерей та, як наслідок, ігроманії та зубожіння

ВРЦіРО нагадує парламентарям про своє категоричне заперечення цієї ініціативи, зважаючи на те, що у середу, 19 травня 2021 року, парламент планує розглянути проєкт Закону про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування доходів від організації та проведення азартних ігор (реєстр. №2713-д та інші).

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Раніше Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій різко розкритикувало запропоновані зміни в сфері ігорного бізнесу та закликала парламент відхилити законопроєкт №2713-д та інші альтернативні варіанти, пише vrciro.org.ua.

“Висловлюємо своє глибоке обурення законодавчою ініціативою (проєкт №2713-д), яка може призвести до ще більшого поширення серед населення Україні залежності від азартних ігор і лотерей, зубожіння та руйнації українських сімей через згубні наслідки ігроманії”, наголошується у зверненні ВРЦіРО до керівництва парламенту, підписаному Головуючим у ВРЦіРО.

Читайте також: У Міжнародний день сім’ї відбувся перший Скадовський молитовний сніданок

На переконання ВРЦіРО, цей законопроєкт не лише позбавляє Державний бюджет України передбачених раніше надходжень, але й заохочує та накидує на наших співгромадян ярмо ігроманії шляхом запровадження послаблених умов оподаткування для організаторів азартних ігор і лотерей.

Джерело: vrciro.org.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиЗаконодавство
Останні новини
Останні новини