ТЕРМІНОВО! По місту Азербайджана завданий нищівний ракетний удар. Загибли мирні мешканці.
Європа та світ
17.10.2020
По місту Азербайджану Гянджа було завдано ракетний удар. Повідомляється про загиблих мирних мешканців.

Про це повідомляє Український Мілітарний порталз посиланням на ЗМІ Азербайджану.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

В результаті ракетного удару в Гянджі повністю зруйновані будинки, мешканці яких залишилися під завалами, йдеться в повідомленні МНС Азербайджану.

«На місце події були негайно залучені відповідні сили Міністерства надзвичайний ситуацій Азербайджану. На даний момент з під завалів дістали 40 поранених і тіла 12 загиблих людей», – йдеться в повідомленні МНС.

Помічник президента Азербайджану Хікмет Гаджієв заявив, що балістичні ракети по Гянджі були випущені з території Вірменії.

Нагадаємо, 16 жовтня з’явилось підтвердження знищення ОТРК «Ельбрус» у Вірменії азербайджанською армією. Азербайджан заявив про знищення вірменського оперативно-тактичного ракетного комплексу 14 жовтня 2020 року. Комплекс був розміщений на території Вірменії неподалік Кельбаджарського району Азербайджану у Нагірному Карабасі.

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Європа та світ