Зірка тенісу Коко Гофф подякувала Богу за блискучу перемогу на всесвітньому жіночому турнірі та розповіла журналістам, як молитва допомагає в спорті
Надихаючі історії
08.08.2023
Дев'ятнадцятирічна американська зірка тенісу Коко Гофф прилюдно подякувала Богу і своїй церкві за блискучу перемогу у фіналі жіночого турніру Mubadala Citi DC після поразки у першому раунді Вімблдону минулого місяця. З Божою допомогою вона обіграла гречанку, 9-ту ракетку світу Марію Саккарі з рахунком 6-2, 6-3.

"Перш за все, я хочу подякувати моєму Батькові, Богу за це. Після поразки в першому раунді Вімблдону це було дуже важко ", - сказала вона. "Багато молитви та підтримки від моєї церковної родини допомогли мені встояти та перемогти нині."

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Гофф, яка є членом церкви святого Йоана Хрестителя в Бойнтон-Біч, Флорида, раніше говорила про важливість її віри та церковної родини в її житті.

У статті для журналу "New York Times Magazine", Гофф розповіла про свого батька, Корі Гоффа, і розповіла, як він молився з нею перед кожним матчем за здоров'я обох гравців. Молода зірка сказала виданню, що "це було б дурно молитися за результати".

Перша її велика перемога відбулася у 2019 році, коли вона стала наймолодшою кваліфікованою гравчинею в історії Вімблдону, перемігши в своєму першому матчі неперевершену Вінус Вільямс, п'ятиразову чемпіонку турніру, і також тоді подякувала Богу.

"Перед кожним матчем, починаючи з 8 років, мій тато та я молимось разом", - розповіла Гофф. "Ми насправді не молимося за перемогу, лише за те, щоб я та мій суперник були в безпеці. Після матчу я просто подякувала Богу за цю можливість."

9-разова ракетка світу Саккарі, яка до цього чотири рази перемагала Гофф, відзначила її значні досягнення. "З психологічної точки зору вона виглядає значно зрілішою. Вона знає, що робить на корті."

 

Це важливий момент у кар'єрі Гофф, яка продовжує демонструвати своє зростання як професійний тенісист, отримуючи визнання та підтримку від спільноти і колег по спорту. Її віра і церковна родина продовжують бути важливим джерелом її сили і натхнення на її шляху до тенісних вершин.

За матеріалами: christianpost.com

Надихаючі історіїЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини