Штати, в яких дозволено зміну статті, налічують більше самогубств серед підлітків і молоді (дослідження)
Аналітика
06.07.2022
В результаті дослідження проведеного Heritage Foundation, кількість самогубств у штатах, які дозволяють неповнолітнім проходити процес переходу до іншої статті без дозволу батьків зросла на 14%.

Про це повідомляє Evangelico Digital

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Нове дослідження ставить під сумнів неодноразові твердження трансактивістів про те, що підлітки, які страждають на гендерну дисфорію можуть покінчити життя самогубством, якщо вони не матимуть доступу до блокаторів статевого дозрівання або повноцінної зміни статті.

Старший науковий співробітник Центру освітньої політики Джей Ґрін опублікував цей звіт всупереч твердженням адміністрації Байдена та ЛГБТ-активістів, що доступність процесу переходу до іншої статті є дуже важливим для молоді США. Він пояснив, що призначення дітям і підліткам гормонів іншої статті без згоди батьків фактично підвищує рівень самогубств. Грін також відмітив, що зростання кількості самогубств у штатах, де блокатори у вільному доступі було помічено саме серед підлітків та молоді.

Насправді Грін виявив, що випадки самогубство серед дітей, які страждають від гендерної плутанини є мізерними, але їх дуже роздувають, щоб нав’язати батькам хибні припущення, що діти вчинять самогубства, якщо їх не допустити до переходу до іншої статті.

Джінні Джентлз, директор Центру свободи освіти при Незалежному жіночому форумі, розповіла, що спершу, коли батьки дізнаються, що їх дитина хоче змінити гендер, вони шоковані та дуже налякані. Вони побоюються, що якщо вони дадуть дитині відсіч на її прохання про блокатори, підліток може вчинити самогубство. Але коли батьки починають глибше вивчати це питання, вони розуміють, що існує безліч альтернативних способів подолання гендерної плутанини у дітей.

У кінці заяви Грін підсумував: «Незважаючи на те, що нам можуть сказати ліві активісти, наука не доводить, що блокатори статевого дозрівання та гормони перехресного статевого зв’язку необхідні для запобігання самогубств. Насправді, це свідчить про протилежне».  

АналітикаЗагрози та виклики
Останні новини
Останні новини