“Знати, щоб жити”: у Луцьку започаткована програма протидії наркоманії для 8-11 класів
Освіта і наука
28.12.2021
Одна з надзвичайно важливих програм для збереження молодого покоління впроваджена в Луцькій ОТГ
“Знати, щоб жити” - програму протидії наркоманії та шкідливим звичкам з вересня поточного року впроваджено у школах Луцька та в прилеглих громадах.
 
Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!
 
"Вона спрямована на формування правильних цінностей та здорового способу життя у молоді. Програма включає 14 тем і розповідає усю правду про вплив наркотиків, алкоголю, тютюнопаління, ігроманію та життя онлайн", - розповідає ініціатор програми, депутат Луцької міської ради, християнин Роман Кравчук.
 
Програма розроблена й впроваджена з ініціативи депутатів християн міської ради спільно з фондом «Переображення» та Департаментом молоді та спорту Луцької міської ради, Департаментом освіти Луцької міської ради.
 
Координатори, які читають лекції в школах, застерігають дітей від небезпек, які є в інтернеті та розповідають про небезпеки, з якими вони можуть зустрітись у своєму молодому віці. З іншого боку - мотивують їх та показують, які є альтернативи для розвитку їхньої особистості.
 
 
Програма “Знати, щоб жити” спрямована на учнів 8-11 класів. Читають лекції й молодшим. Здебільшого на виховних годинах. На постійній основі в школах залучено три лектори, допомагають також волонтери.
 
Курс лекцій узгоджено з департаментом освіти Луцької міської ради.
 
Програма передбачає багато заходів: і спілкування з молоддю, і блокування телеграм-каналів, де продаються наркотики, замальовування надписів.
 
Освіта і наукаСуспільство
Останні новини
Останні новини