Росія звільняє полонених працівників християнського служіння
Війна
03.08.2022
Група волонтерів, узятих в полон в Україні, була звільнена після того, як,вони були побиті російськими військовослужбовцями.

Orphan's Promise -це некомерційна організація, що діє в більш ніж 65 країнах, яка допомагає  людям, постраждалим від бідності, війни або голоду. Група пропонує освітні програми та програми працевлаштування, щоб допомогти збагатити сім'ї та забезпечити дітей здоровою їжею.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

В п'ятницю десять волонтерів , взятих в полон в Бердянську, були звільнені. Директор "Orphan’s Promise" Наталія Хом'як подякувала всім, хто молився за волонтерів. "Всі живі і були звільнені (незважаючи на те, що їх жорстоко били і катували, а один в даний час знаходиться в лікарні після серцевого нападу)", - сказала вона. 

"Молитви як і раніше необхідні для їх одужання після затримання. Але це диво, що вони були звільнені... Спасибі вам за всі молитви!"

Один чоловік з групи був літнім, а інший чоловік, який все ще перебуває під вартою, є біженцем з Маріуполя, який намагався втекти на територію, підконтрольну Україні, повідомляє CBN News. Ще двоє людей з групи, які намагалися евакуюватися, все ще перебувають у полоні, І хоча всі інші добровольці були звільнені, їм не дозволяється залишати Бердянськ. Це означає, що ті, хто був узятий в полон, все ще знаходяться на окупованій території.

Юлія, працівниця програми Orphan’s Promise в Україні, поділилася подробицями про волонтерів які у полоні.

Вона пояснила, що у вівторок група волонтерів і місцева церква евакуювали людей з Маріуполя на мікроавтобусі на українську територію, перш ніж їх захопили російські військові. 

За словами Юлі, через кілька днів група з десяти осіб була звільнена. 

"Вони схопили всю групу. Вони тримали їх у полоні", - продовжила вона. "Чоловіки піддавалися насильству, побиттю, приниженням і тортурам електричним струмом. Вони скористалися транспортним засобом, що належить церкві.” Юлія подякувала всім за їхні молитви, додавши, що"всі живі".  Однак ще один доброволець "Orphan’s Promise", взятий в полон раніше цього року, досі числиться зниклим безвісти. 

Джерело: Сhristianpost

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Війна
Останні новини
Останні новини