71-річний пастор йде пішки через США, несучи хрест на своїх плечах, щоб закликати американців до оновлення віри в Бога (ВІДЕО)
Християнський світ
13.06.2020
Пастор Роджер Гейтс з Оклахоми, в березні 2020 року, вирішив пройти всю країну, з хрестом натуральної величини на плечах, щоб таким радикальним чином нагадати людям справжнє призначення хреста та відновити їхню віру в Бога. Зустрівши пастора, люди плачуть на навертаються до Бога.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У той час, коли тисячі Американців хворіють та вмирають від коронавірусу, пастор Роджер Гейтс, вирішив нагадати людям про віру в Христа, розпочавши ще в березні місяці свій шлях через всю країну з хрестом на плечах, висотою 3,5 метрів.

Зараз, коли Америка поринула в протести та масові безлади на вулицях, його смиренна хода з хрестом ще більш актуальна. Проходячи містами та селами, люди зупиняються, щоб дати пастору води та дізнатись більше про його подорож та віру в Ісуса.

Читайте також: Президент Польщі підписав «Сімейну карту», щоб захистити дітей від ЛГБТ-ідеології та заборонити гомосексуалістам усиновлювати

"Я просто людина, яку Бог використовує, а хрест нагадує людям про те, що Христос зробив для нас", - сказав Гейтс журналістам, які зустріли його на шосе 64.

71-річний пастор вже пройшов 500 кілометрів і сподівається, що пройде ще близько 6500 км. і закінчить свою подорож на узбережжі Південної Каліфорнії.

З того моменту, як він розпочав свою подорож у березні, країна зіткнулася з великими викликами - від пандемії до масових протестів після смерті Джорджа Флойда.

"Люди на моєму шляху зупиняються та починають просто розмовляти зі мною, багато хто починає плакати, свідкуючи, що це саме те, що їм в даний момент потрібно було побачити", - говорить Гейтс.

Гейтс пройшов В’єтнам, був залежним від наркотиків, потрапив до в’язниці, але все змінилося, коли, ще в молодому віці, він познайомився з Христом. Сьогодні, не зважаючи на похилий вік, він надихає багатьох людей, несучи символічного хреста через всю країну.

Джерело: wlos.com

Читайте також: Каталог корисної інформації щодо карантину та ресурсів для церков

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ
Останні новини
Останні новини