Адвент. День 1: навчитися чекати з вірою
Християнський світ
01.12.2021
Уже за двадцять п’ять днів увесь світ святкуватиме славне народження Ісуса Христа – подію, яка дає надію кожній людині, незалежно від віку чи статі. Однак для того, щоб відчути повну радість Різдва, необхідно готувати своє серце, роздумуючи про чудесну історію народження Месії, Божий план і Його любов, явлену нам в Ісусі

Період Адвенту означає очікування і допомагає зосередитися на головній особі свята Різдва – Ісусі Христі.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

ІА Світогляд розпочинає Адвент і запрошує приєднатися до плану читання Біблії. Нехай цей період стане особливим між вами і Богом.

Читання на сьогодні:

Від Луки 1:1-4-7

Якова 5:16

До Євреїв 10:35-39

День 1. Це Різдво!

Давайте відправимось у подорож до Вифлеєму, повільно роздумуючи і смакуючи різдвяну історію, знайдену в Біблії. Хронологія народження Ісуса почалась не у Вифлеємі і навіть не в Назареті… але бере свій початок від літньої пари, яка знала, як прожити гідне життя для Бога.

Біблія описує Єлизавету і Захарію у якнайкращий спосіб: “Вони обоє були праведними в очах Бога, бездоганно виконували усі заповіді і вимоги Господа.” (Луки 1:6)

Єлизавета і Захарія буди одружені уже багато років, однак досі не мали дітей. Душевний біль, мабуть, мучив цього священика та його дружину, але, як свідчить Біблія, вони продовжували бездоганно жити у кожному аспекті своїх стосунків з Господом.

Читайте також: Ми вже не уявляємо життя без малечі, – засновники патронатної сім’ї, де проживає 15 дітей (ВІДЕО)

Як ви реагуєте на розчарування? Чи використовуєте ви його як виправдання за надмірну поблажливість до себе або нарікання та скарги? Хоча Єлизавета і Захарія почувались спустошеними і мали розбиті надії, вони продовжували служити Богові усім серцем упродовж довгих років, що минали.

Біблія говорить, що молитва праведника має велику силу. (Якова 5:16) Коли ви живете праведним життям і молитесь, ваші молитви зроблять свою роботу. Біблія також говорить, що праведний живе вірою. (Євреїв 10:38) Єлизавета і Захарія продовжували жити, керуючись вірою, а не видимими обставинами.

Ім’я Єлизавета насправді означає “Бог є моєю клятвою”. Єлизавета вірила обіцянкам Бога довго, навіть тоді, коли інші уже б здалися від розчарування. Вона вірила, що Бог слухає її молитви, в той час як її подруги воркували над своїми дітьми, а потім, роками пізніше, заколисували своїх онуків.

Я сподіваюся, що перший урок, який ви вивчите з історії Різдва – це бути терплячими з Богом. Довіряйте Богові навіть тоді, коли ваші обставини складні. Продовжуйте жити праведним життям і в дні розчарувань. Моліться ревно і вірте, що Бог слухає ваші молитви. Продовжуйте зберігати в серці позитив, коли ви не отримуєте свій власний шлях.

Дозвольте чарівності Єлизавети нагадати вам, що справжні віруючі живуть, керуючись вірою, а не видимими обставинами.

Джерело: svitogliad.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

 

Християнський світВсе для церков
Останні новини
Останні новини