Капеланська академія пропонує навчання за міжнародною програмою
Анонси
28.08.2024
Громадське формування "Капеланський патруль" проводить набір для навчання за програмою «Капеланське служіння з основами психологічного (кризового) консультування», яке розпочнеться восени 2024 року, та відбудеться у партнерстві з Міжнародним об'єднанням поліцейських капеланів (International Conference of Police Chaplains), яке більше п'ятдесяти років працює у сфері правоохоронного капеланства в різних країнах світу

Навчальна програма реалізується за участю представників Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України, Служби судової охорони, Департаменту з питань виконання кримінальних покарань, та Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Навчання складається з 36 академічних годин та 20 годин практики. Викладачами програми є досвідчені капелани та офіцери поліції України, США та Канади.

До навчання запрошуються служителі та відповідальні члени церков, а також капелани, які бажають вдосконалити навички і систематизувати знання.

Вимоги до абітурієнта: належність до помісної церкви (з обов’язковою рекомендацією старшого служителя); знання Біблії та основ християнського вчення; емоційна стійкість і стресостійкість; вміння працювати в команді; вітається, але не обов'язковий досвід роботи з правоохоронцями чи державними службовцями.

Умови та програма навчання будуть надіслані абітурієнтам після успішного проходження співбесіди з приймальною комісією.

Останній день подачі заявок – 31 серпня 2024 р.

Деталі та реєстрація за посиланням:

https://patrolchaplain.org/akademija.html

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

АнонсиХристиянський світВсе для церков
Останні новини
Останні новини