Американська кіностудія випустила документальний фільм «За Його образом» про гендер і сексуальність
Християнський світ
23.10.2020
Американські сімейні студії (AFS), кіновідділ Американської асоціації сімей (AFA), випустили 20 жовтня новий документальний фільм, який кидає виклик зростаючій сексуальній та гендерній анархії в Америці.

Фільм «За Його образом» вже доступний для безкоштовного онлайн-перегляду. З часу виходу фільму, 20 жовтня, кінострічку переглянули 123000 раз, повідомляє charismanews.com

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

"В його образі проголошує правду як з мужністю, так і з співчуттям", - сказав президент АФА Тім Уайлдмон. "Ми не будемо мовчати. ​​Ми повинні чітко проголошувати істину Святого Письма з благодаттю євангелії Ісуса Христа".

Уайлдмон сказав, що завдяки біблійному вченню, потужним свідченням та науковим доказам документальний фільм відповідає на важкі запитання, які задають багато людей у ​​церкві: "Чи можете ви бути геєм і бути християнином?", "Що робити, якщо хтось справді відчуває себе в пастці, не в тілі?", "Хіба Бог зробив мене таким?", "Чи можливі зміни?".

"Правда в тому, що кожна церква в Америці наповнена людьми, які задають ці дуже важкі запитання", - сказав Уайлдмон. "Якщо люди з усіх сил намагаються зрозуміти, як з біблійної точки зору реагувати на сексуальну анархію, що лежить в основі морального занепаду Америки, ми рекомендуємо наш фільм".

Читайте також: Лаос: Влада змушує християн залишати домівки і жити в лісі за відмову зректися Христа

Доктор Майкл Браун, ведучий радіопрограми "Лінія вогню" також сказав про цей фільм: "Я був частиною цього важливого документального фільму з першого дня, тому можу з упевненістю сказати, що немає нічого подібного йому. Він об'єднує широке коло експертів, глибоко вникає в Святе Письмо. Кожен християнин повинен подивитися це відео і поділитися ним з тим, кого він любить".

Доктор Джеймс Добсон, засновник і президент Інституту сім'ї доктора Джеймса Добсона, сказав: "Я повністю вірю, що кожен пастор, радник і неспеціаліст у церкві повинен дивитися фільм "За Його Образом". Цей фільм може допомогти зрозуміти, не шкодячи тому, у що ми віримо."

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у ТелеграмВайберФейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Християнський світ