Коли над тобою вибухає міна - молитву за тебе ти відчуваєш фізично. Свідчення військово про те, як він бачить дію Бога
Надихаючі історії
04.12.2023
Військовослужбовець Тарас розповів історію, яка трапилася більше року тому і яка переконала його, що молитву там, на передовій ти можеш відчути фізично

В мережі з’явилося відео свідчення українського військового як він бачить дію Бога і відчуває молитви інших на лінії вогню. Тарас згадує історію, яка відбулася 5 червня 2022 р. під Покровським, південніше від Бахмута. Вони з побратимами перебували в окопах. «Був обстріл мінами. Одна розірвалася на дереві. В нас було троє легких поранених», - розповідає військовослужбовець.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини

Тарас згадує, як пригнувся в окопі і відчув запах паленого, але не звернув на це увагу. Далі була евакуація та вивід їх з позиції на базу в Бахмут. Там вже військовий зняв фліску, бо хотів її попрати, і побачив зверху на ній дірочку. «Подумав, що може як ішов, вона порвалася», - зізнається військовий. Потім він побачив дірку і на бронежилеті, на самому куті пластини зверху. Далі він побачив дірку у куртці та навіть у футболці. 

Що ж трапилося? В той момент, коли Тарас відчув палене, він пригнувся, і один з уламків міни пролетів, вдарився в кут на бронежилеті, зробив дірку у всіх шарах одягу, а на шиї не залишилося жодної подряпини.

«Як це можливо?», - це питання все ще залишалося на вустах воїна, коли він розповів цю історію спасіння своїм рідним.

Сестра, яка проживає в Італії, розповіла, що саме в той день її дуже «потягнуло» до церкви. Вони разом зі священником молилися за нього. Коли почали звіряти час, коли це відбувалося, то виявилося що вона молилася о 12:15 в Римі, а ця «бойова», ледь не смертельна історія мала місце о 13:15. Тобто в один і той самий час. 

«Коли осколок не залетів в шию, в той же час моя сестра зі священником молилася», - підсумовує цю історію Тарас.

Справді, сила молитви неймовірна. І для Тараса це було свідченням Божої присутності поряд з ним. З людського погляду це видається незбагненим – бронежилет не вцілів, одяг під ним теж, а шия не постраждала. Людська слабкість і Божа сила…

Джерело: youtube.com

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Надихаючі історії
Останні новини
Останні новини