Християни проведуть бізнес-конференцію та навчать, як мати успішний бізнес та уникнути провалу
Анонси
16.06.2021
Християнська бізнес-конференція PARADIGMA FAILCONF пройде 20 червня онлайн

На конференції будуть говорити про невдачі та помилки, які часто роблять християни в бізнесі і різних проектах.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

«Хочеш вчитися на помилках інших? Реєструйся! кажуть організатори. Fail (англ. провал, невдача) найпопулярніше слово цього складного року. Але найчастіше саме ті, хто помиляються, досягають успіху. Не дарма в Книзі Притч написано: «Розумний вчиться на власних помилках, але дурня нічому не навчать і сотні уроків».

Спікерами конференції будуть:

- Костянтин Сич. Директор агентства стратегії KBS, антикризовий менеджер, Київ. 25 років у бізнесі, пройшов 3 кризи, побудував міжнародний бізнес. Навчить, як долати кризи в компаніях.

- Гліб Співаков. Засновник FitCurves, засновник Nugа Веst, бізнесмен з 30-річним досвідом. Розповість про управління на Херсонському заводі з виробництва продуктів харчування і про кризу, яку він пройшов.

- Антон Деменчук. MBA, президент і засновник Cresco Group. Розповість про методологію Lean і про помилки підприємців. А також про те, як знайти сенс і драйв у занятті своєю справою.

- Олексій Шелковський. Засновник компанії Алком. Річний оборот 150 млн. грн. Поділиться помилками, які зробив під час створення і розвитку бізнесу, в тому числі міжнародних проектів.

- Юрій Баранов. Власник загальноукраїнської логістичної компанії Сoюз Логістик, Дніпро. Був власником будівельного бізнесу з партнером, але у них були різні цінності, в результаті чого втратив бізнес вартістю $300.000. Поділиться історією і принципами партнерства в проектах.

Читайте також: «Мистецтво в місії» ― музично-творчий комітет запрошує на семінар

- Богдан Волошин. Засновник компанії KLOBUK, Україна. Протестував 15 бізнесів і вибрав свій. Навчить, як діяти і створювати стартап.

- Євген Чекмарьов. Керівник маркетингового агентства Reform Media, Іспанія. Зробив багато помилок в просуванні проектів, найдорожчі коштували клієнтам до $12.000. Розповість, як не повторювати помилок в маркетингу і які висновки зробив за 10 років.

- Олександр Луньов. Власник виробництва продуктів здорового харчування Zdorovo. До цього проекту мав тепличне господарство з вирощування овочів.

PARADIGMA FAILCONF  це відмінна можливість побачити свої помилки і отримати знання, щоб не повторити провалів інших. Деталі та реєстрація на сайті forum.paradigma.bz.

Конференція буде корисна:

- Стартапам і фахівцям. Дізнайтеся, які помилки найчастіше роблять, починаючи новий проект. А також познайомтеся з тими, хто вміє запускати християнські проекти.

- Лідерам проектів. Отримайте неоціненні знання з управління проектами. Встановіть зв'язки з експертами-християнами, близькими по духу.

- Бізнесменам з досвідом. Придбаєте навички антикризового управління. Увійдіть у співтовариство однодумців. Отримайте знання з бізнесу, маркетингу.

- Церковним організаціям. Дізнаєтеся, які методи створення і розвитку церковних проектів не працюють. Отримайте актуальні знання для просування християнських організацій.

Джерело: invictory.org

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

АнонсиВсе для церков
Останні новини
Останні новини