До конференції з Глобальної доступності приєдналися понад 800 лідерів з усього світу
Суспільство
25.10.2020
У форматі онлайн відбулась Конференція з глобальної доступності–2020. Уже вдруге її провела команда організації «Джоні та друзі»

Тривав захід із 14 до 17 жовтня. Понад 800 представників із країн різних континентів стали його учасниками. Приєдналися й більше 50 українців, йдеться на сторінці Агапе Україна у фейсбуці, пише svitogliad.com.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

У перший день події до християн, які працюють із людьми з інвалідністю у всьому світі, звернулася засновниця організації Джоні Ериксон Тада. Щодо наступних трьох днів, то на учасників чекали зустрічі з цікавими спікерами під час пленарок та майстерок.

Разом із тим, вони мали нагоду поділитися труднощами й благословеннями, з якими зіштовхуються у своїй роботі, в рамках регіональних дискусійних груп.

Модераторкою однієї з них стала Національна координаторка «Джоні та друзі» в Україні Галина Цимбал. Тож спільно з кількома представниками з Молдови та Білорусі намагалися знайти можливості для організації спільних проєктів та продовження діяльності в час пандемії.

Читайте також: У Польщі заборонили робити аборти через вади плода

До слова, тематика майстерок охоплювала різноманітні проблеми: від пошуку волонтерів та усування бар’єрів задля інклюзії до поведінкового менеджменту, лобіювання інтересів осіб із інвалідністю на рівні держави та формування відповідної політики. Відтак, вони були цікаві як тим, хто тільки починає працювати у цьому напрямку, так і тим, хто не один рік допомагає людям із серйозними проблемами зі здоров’ям.

Варто наголосити, що вперше конференція такого масштабу була доступна українською для учасників із нашої країни. Серед інших мов — іспанська, китайська, португальська та хінді.

Проте найголовніше, чого організаторам онлайн-конференції з глобальної доступності вдалося досягнути, — це започаткувати спілкування та співпрацю між християнами з різних країн, які допомагають людям з інвалідністю, підбадьорити їх і надихнути новими ідеями. Окрім того, хорошим бонусом для учасників стало те, що всі відеоматеріали події будуть доступні для них до 31 грудня 2020.

Джерело: svitogliad.com

Всеукраїнський Собор — це об’єднання релігійних та громадських організацій, а також усіх небайдужих громадян навколо християнського шляху розвитку української держави.

Підписуйтесь на нас у Телеграм, Вайбер, Фейсбук та Інстаграм, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

 

Суспільство
Останні новини
Останні новини