Cтартує навчальний відеокурс «Менахем» про відновлення після травми або втрати
Допомога під час війни
11.06.2024
Департамент освіти УЦХВЄ у співпраці з громадською організацією «Ренювл» оголосив про відкриття навчального відеокурсу «Менахем» для всіх, хто хоче навчитися надавати першу духовно-психологічну допомогу для себе та своїх близьких у кризових ситуаціях

Курс складається із восьми тематичних модулів та охоплює такі теми, як посттравматичний синдром, депресія та панічні атаки, дитячі травми, розлука та розлучення, різні форми насилля, відновлення після втрати близьких людей, матеріальна втрата. У кожному модулі по 3 або 4 лекції, а тривають вони від 15 хв до 40 хв у середньому. 

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Про це пише chve.org.ua.

Розміщений відеокурс на платформі «Оновлення» за посиланням onovlennia.com.ua.

Загалом у курсі 27 лекцій (разом з конспектами та тестами до кожної), а спікерів, які готували конспекти та брали участь у зйомках, 17. Викладають на курсі фахівці, які роками, а то й десятками років вивчають те, про що говорять. Це психологи, душеопікуни, консультанти, медики, служителі церков. Більшість із них – з України, декілька – зі Сполучених Штатів Америки. Серед них також є старший єпископ УЦХВЄ Анатолій Козачок і заступник старшого єпископа УЦХВЄ Віталій Яцюк.

Якщо ви хочете детальніше ознайомитися з інформацією  про курс, переходьте на сторінку Департаменту освіти УЦХВЄ в Instagram: instagram.com.

«Ми живемо в такий час, що бути просто стресостійким – недостатньо. Треба вміти, крім цього, допомогти іншим проходити різні складні, кризові ситуації. Треба вміти потішати, плакати з тими, хто плаче, підіймати близьких, які впали. Треба навчитися проходити з людиною долини й разом з нею відкривати джерела справжньої сили у Бозі. Якщо ви хочете навчитися це робити правильно, так, щоб справді допомогти, а не нашкодити, то курс «Менахем» – саме те, що вам треба», – говорить керівник курсу, директор Департаменту освіти Віктор Вознюк.

Джерело: chve.org.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

Допомога під час війниХристиянський світСуспільство
Останні новини
Останні новини