7 листопада – Міжнародний день молитви за християн, яких переслідують
Загрози та виклики
19.10.2021
Міжнародний день молитви за переслідувану церкву відбудеться 7 листопада

Цей день є днем особливої, посиленої, об’єднаної молитви клопотання і дій, направлених на захист християн, яких переслідують по всьому світу.

Приєднуйтесь до нашої групи у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні для християн новини!

Про це повідомляє svitogliad.com

7 листопада церкви в усьому світі готуються об’єднати свої зусилля і молитви, щоби в єдності «пам’ятати про в’язнів, наче з ними ув’язнені, — про тих, які страждають, бо й ви самі перебуваєте в тілі» (Євреям 13:3).

«Коли наші співробітники зустрічаються з переслідуваними християнами в різних країнах світу, вони найперше чують про потребу в молитві, – розповідає співробітник американського офісу «Голос мучеників» Тодд Нетлтон. – Міжнародний день молитви за гнану церкву – це день, коли все Тіло Христове об’єднує свої зусилля, щоб в єдності відповісти на їхню потребу».

Читайте також: Попри тиск Єврокомісії, Польща заявляє, що їх сімейні та духовні цінності, що в Конституції, вище права Європи

«Вони не просять молитися про те, щоб переслідування зникли. Вони просять молитися про те, щоб вони залишалися вірними Христу, незважаючи на переслідування і тиск, якого вони зазнають, – продовжує Тодд Нетлтон. – Ми надіємося, що цей день стане закликом до щоденної молитви та дій, направлених на підтримку наших переслідуваних братів і сестер».

На сайті «Голоси мучеників» закликали віруючих спланувати особисту участь та участь церкви в Міжнародному дні молитви за переслідувану церкву.

Завантажити презентацію можна за посиланням на сайті vom-ru.org.

Організація пропонує провести тиждень підтримки християн в гоніннях: з 31 жовтня по 7 листопада.

Кожна церква може вибрати зручний для неї час.

«Посвятіть окреме богослужіння, щоб згадати про наших братів і сестер у гоніннях і разом з ними прославити незмінну вірність нашого всемогутнього Господа», – відзначають на сайті.

Для проведення молитовних зустрічей можна використовувати різні матеріали організації «Голос мучеників», які можна завантажити за посиланням.

Джерело: svitogliad.com

Фото

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут.

Загрози та викликиЄвропа та світ
Останні новини
Останні новини