«Висока ймовірність обстрілів»: Нацполіція застерегла українців напередодні свят
Війна
23.08.2024
Нацполіція звертається до громадян з проханням реагувати на сигнали тривоги

До Дня державного прапора України та Дня незалежності України на території держави, крім Донецької, Луганської, Сумської та Херсонської областей, очікується проведення 486 заходів.

Приєднуйтесь до нашої групи "Оперативно" у Телеграм та Вайбер, щоб першими знати важливі та актуальні новини!

Національна поліція готова забезпечити безпеку під час відзначення державних свят, йдеться у повідомленні пресцентру, пише glavcom.ua.

«Усі підрозділи Нацполіції готові до забезпечення заходів посиленої безпеки в умовах воєнного стану», – про це повідомив начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Максим Ахрамєєв.

⁠Керівник департаменту наголосив, що в ці дні існує висока ймовірність нанесення країною-агресором чисельних ракетних обстрілів по території України, тому необхідно особливу увагу приділяти чіткому алгоритму дій під час сигналів «Повітряна тривога» або «Ракетна небезпека».

До забезпечення посилених заходів безпеки будуть залучені наряди поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби.

Нацполіція також звертається до громадян з проханням і самостійно дбати про свою безпеку, реагувати на сигнали тривоги, перебувати в укриттях під час їхніх сигналів, не чіпати підозрілі предмети, повідомляти до поліції про порушення правопорядку.

Джерело: glavcom.ua

Перегляньте цікаві новини:

Надихаючі історії

Все для сімей

Загрози та виклики 

Молоде життя

Каталог ютуб каналів церков

Найбільша карта церков України

Більше рубрик та новин тут

ВійнаЗагрози та виклики
Останні новини
Останні новини